Люси за Моника Валериева: На повикване е!

Режисьорът хвърли в паника 25-годишната плеймейтка
Обновена: 8 окт 2015 09:16 | 8 окт 2015 09:13, Александър Попов
53
Люси за Моника Валериева: На повикване е!
Какво работи Моника? Снимка: Нова тв

Това, което се върти в главите на всички съквартиранти във VIP Brother, бе изречено на глас от режисьора Люси Иларионов. Номинациите бяха изгледани от зрители и съквартиранти, а Люси направо разкова Моника Валериева.

Преди това плеймейтката се похвали как върнала новогодишен подарък - "Бентли", на приятеля си, на няколко пъти разкри и как е ходила на скъпи воаяжи зад граница.

Това провокира Люси да изплюе камъчето. Според него Валериева е момиче на повикване и практикува най-древната професия. "Колко й струват пластичните операциите на гърди, нос и устни? Кое 25-годишно момиче може да си позволи скъпи екскурзии? "Бентли"-то най-вероятно са й го дали и после са си го взели. Говори за някакво гадже, но не съм убеден, че въобще то съществува. Какво работи Моника? Сигурно извършва секс услуги срещу заплащане", предположи режисьорът, докато номинираше плеймейтката.

Моника определено бе шокирана от видяното и чутото, но успя да промълви само, че ще запознае Люси с гаджето си. Валериева разказа на съквартирантите, че три пъти е получавала годежни пръстени, но все ги връщала. А Иво Танев пък я посъветва да си отвори бижутерски магазин.

Луна пък отново напомни за себе си, че не е точно в центъра на вниманието и започна да предлага брак на Бойко Борисов от изповедалнята. Според попфолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин.

"Той е обикновено момче от народа, а аз - още по-обикновено момиче от Шумен. Каза че живеел като куче, а след като парите ми потънаха в една затворена банка и аз живея като кучка", аргументира се тя. "Смирено моля да обмислите предложението ми", обърна се към премиера Луна.

Иначе след номинациите стана ясно, че три жени ще се борят за зрителския вот. Застрашени да напуснат са именно кандидат булката на Борисов - Луна, Кичка Бодурова и Моника.

Бодурова си навлече гнева на пореден съквартирант, този път в лицето на Гъмов. Кичка бе недоволна от поръчките за храна, които се записват от актьора и го обвини зад гърба, че не мисли за храната и отхвърля нейните предложения за запаси в кухнята. След като на няколко пъти измрънка пред всички и се самопредложи за мястото на Гъмов, той не издържа и започна да сипе обвинения. "Да взима всичко в кухнята, мисли само за шарената си сол", избухна актьорът.

Номинацията на Моника също не бе изненада, след като тя най-демонстративно отиде при Люси, Джино и Иво Танев да им каже, че изгоненият Деян Топалски бил най-големия мъж и се чуди на вота на зрителите. Това пък ядоса Джино, който "нежно" започна да я напада с "кифло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, чакам я да излезне от Биг браток и си я викам.
17
10
 
84
 
! Отговори
Българка преди 8 години
Ами само за сведение, нормалните българки работят от сутрин до вечер, като се приберат си гледат децата и съпруга, чистят перат, готвят, и при малко свободно време го използват за да са сред природата или да поспортуват...Та не разбрах къде точно да ходят нормалните българки????
16
14
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Люси може ли да *** или само тежи?
15
21
 
69
 
! Отговори
вергил преди 8 години
Прасето Люси е като жена-постоянно клюкарства и мисли как да натъпче търбуха си.Дори и такава да е,не отива на един мъж да се държи като бабичките пред блока.
14
11
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грозно, та грозно.. няма ли да вкарат някоя нормална българка в тия реалита?
13
30
 
41
 
! Отговори
бай янко преди 8 години
Супер е девойката, точно мой тип жена, дайте телефон за връзка, МОЛЯ!!!
12
15
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всъщност Бойко и Луна са лика прилика.
11
42
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е по хубава е от отвратителното прасе Люси
10
10
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Колко й струват пластичните операциите на гърди, нос и устни?" Не знам колко струват, ама или е била отчайващо грозна преди корекциите или се е окепазила с разкрасителните си процедури. И се чудя наистина ли някой плаща за да спи с това грозно нещо?
9
10
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога няма да си дам Бентлито на тоя ***.. ;))
8
14
 
66
 
! Отговори
Бай ти брадър преди 8 години
Ами Борисов и Луна са си точно лика прилика, и двамата са приказно ***, двулични и алчни!
7
14
 
62
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Не е лошо момичето,какво толкова,всеки прави...грешки на младини.Ако се среше на плитка,ще е прекрасна.От тези мадами вътре само може да ме уплаши Ернестина;ходи чорлава и гурелива,като баба Яга.Явно това го прави...нарочно,заради мъжа си режисьорчето Слабаков,че ако е...красива ще я ревнува от другите...мъже в къщата.
6
12
 
87
 
! Отговори
Момчето със ЗиЛа преди 8 години
моника валериева е много готина. операциите й са страхотни. всяка вечер оползотворявам нейната снимка. само че нямам бентли а зил 131 и превозвам дървата с него. бих я помолил да се качи в каросерията при тях и после да я нацепя. ако тя иска щото съм малко неуверен.
5
11
 
75
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Бойко, ПРИЕМИ!! :)
4
8
 
100
 
! Отговори
джентълмен преди 8 години
Ако някой знае какво работи това момиче да пише! Не съм спал два дена от притеснение. Ако ттрябва да помагаме - аз мога да даря моя стар Голф и дрехите на жена ми, преди да напълнее.
3
8
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тия шантонерки бе, поне хубави да бяха.В БГ момичетата на повикване като баровците ни-пълен отврат!!!
2
10
 
105
 
! Отговори
Пишман Баровец преди 8 години
Аз съм си я поръчвал, пълно дърво е!
1
10
 
57
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Първи!